THE NEW FRENCH FRY

Artisan DAQI revisits panisse!

Welcome to our little taste paradise!

We bring pleasure to life with organic chickpea fries that will awaken your taste buds. Each panisse is a declaration of love to gourmandise, carefully prepared with food from our local producers. Ready to be surprised?

VIVE LES PANISSES

VIVE LES PANISSES

UNIQUE RECIPES

Explore a palette of sweet and savory flavors that will awaken your senses. From the intense delight of "Piment d'Espelette" to the perfect balance of "Citron et de la Fleur d'Oranger", our organic chickpea fries offer you a culinary journey where sweet and savory meet in harmony. Discover L'Artisan des Frites de Pois Chiches Bio, where the diversity of flavors takes center stage.

OUR VALUES

Culinary Innovation

At Artisan DAQI, cooking is a creative playground where we constantly reinvent flavours and textures to offer panisses that delight your senses and revisit tradition.

Excellence in craftsmanship

Our dedication to craftsmanship guides every step of our process, ensuring that every panisse reflects our commitment to exceptional quality and taste.

Sustainable & Responsible

We are firmly committed to creating products that are not only delicious, but also respectful of our planet and our communities, by prioritizing sustainable methods and partnerships.

Treat yourself

Your satisfaction is our success. At Artisan DAQI, every recipe, every panisse, is designed with you in mind, always striving to exceed your gastronomic expectations.

Culinary Innovation

At Artisan DAQI, cooking is a creative playground where we constantly reinvent flavours and textures to offer panisses that delight your senses and revisit tradition.

Excellence in craftsmanship

Our dedication to craftsmanship guides every step of our process, ensuring that every panisse reflects our commitment to exceptional quality and taste.

Sustainable & Responsible

We are firmly committed to creating products that are not only delicious, but also respectful of our planet and our communities, by prioritizing sustainable methods and partnerships.

Treat yourself

Your satisfaction is our success. At Artisan DAQI, every recipe, every panisse, is designed with you in mind, always striving to exceed your gastronomic expectations.

FOLLOW OUR ADVENTURE!

To taste them is to adopt them...

Marine Merciari
Marine Merciari
Un réel plaisir de re-découvrir les panisses avec des produits locaux et une vraie recherche d'amélioration du produit. Le goût y est. Très surprise par les panisses sucrés qui ont convaincu petits et grands. Entreprise jeune, convaincue par ce qu'elle propose, ça fait du bien de voir les traditions légèrement revisitées et améliorées. Bravo
Franck Remirenze
Franck Remirenze
J'ai eu l'occasion de croiser leur stand plusieurs fois lors d'événements, leur panisses fraiches aux goûts variés sont excellentes! Elle fondent en bouche en même temps qu'elles croustillent c'est fou. Servis avec sourire et simplicité. Les traditions niçoises sont sauves et valorisées!
VALERIE ARGENTI
VALERIE ARGENTI
J'ai pu croiser l'équipe chez BIOCOOP MOUANS SARTOUX et ça m'a permis de les féliciter pour leurs excellents produits. Que du local et du bio, alors vive ARTISAN DAQI longue vie ,prospérité. Il en faut plus des gens comme vous. Merci.
Ophélie Demarne
Ophélie Demarne
Une bonne découverte lors des fêtes de Mai ! Je conseille les panisses goût fleur d’oranger et les poivrées ! Artisans accueillants.
morgan loyacono
morgan loyacono
Excellent produit à consommer sans modération ! Les variétés sucrées sont surprenantes délicieuses !! Etant végan j'ai pu y trouver mon bonheur dans toutes leurs recettes et c'est plutôt cool ! Je recommande fortement !
PAPOTTO Luca
PAPOTTO Luca
Un incontournable produit niçois est mis à l’honneur ! Super concept. Découvert au Nice beer festival, j’ai eu l’occasion de goûter à leurs très bons panisses. Il y en avait pour tous les goûts. panisses classiques, saveurs niçoises/ provencales ou saveurs exotiques (cumin, piment d’espelette entre autres) et même sucrés (fleur d’oranger est une tuerie) ! Il n’y a plus qu’à espérer qu’ils prennent de l’ampleur pour avoir plus souvent l’occasion de les retrouver
Gino Zanuso
Gino Zanuso
Légers , goûteux (avons déjeuné avec 3 saveurs différentes : piment d’espelette , curcuma et poivre ) moelleux avec une fine peau croustillante : excellents ! Bravo au professionnalisme des « jeunes » qui surveillent au thermomètre électronique le paramètre essentiel des bains d’huile !
sandrine gisson
sandrine gisson
Une superbe expérience culinaire qui sent bon le sud !! Ceux à la truffe et au piment sont exceptionnels et nouveauté la découverte des panisses sucrés ! Et pour terminer en beauté nous sommes servis par deux jeunes motivés et souriant aimant partager leur passion
en_US